Pim Lammers
 • ‘De boer en de dierenarts’ is uit!

  2018-02-19

  Twee weken geleden ging er wat mis bij de drukkerij en vervolgens zaten Milja en ik in spanning: komt het boek nog wel op tijd? Gelukkig was dat het geval en konden Milja en ik gisteren ons nieuwste boek laten zien. Eindelijk is het zover: ‘De boer en de dierenarts‘ is uit!

  Milja en ik kijken terug op een prachtige en feestelijke avond. We hebben genoten van het spetterende optreden van Manoeuvre Gay Man’s Chorus Amsterdam, leerden veel tijdens de quiz van Stichting Zo-ook en zijn trots dat wij het eerste exemplaar mochten uitreiken aan de Gayfarmers. Wij willen graag iedereen bedanken die aanwezig was en heeft meegeholpen om van deze avond een succes te maken.

  Ook niet onbelangrijk om te vermelden: het boek is vanaf nu te koop! Officieel ligt het boek pas donderdag in de winkels, maar online kun je het boek al bestellen.  Dat kan bijvoorbeeld bij Libris, Bruna of een willekeurige andere webwinkel.

  Meteen na onze boekpresentatie verscheen onze eerste én lovende recensie. Weblog Spinzi schreef over het boek: “Schrijver en illustrator slagen er wederom in om het verhaal van complexiteit te ontdoen, net zoals zij dat hebben gedaan bij Het lammetje dat een varken is.” De rest van de recensie kun je hier lezen.

   

 • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven