Pim Lammers
 • Cover ‘De boer en de dierenarts’

  2017-12-14

  Toen Milja aan ‘Het lammetje dat een varken is’ werkte, belde ze mij ineens op. Ze vertelde dat de boer en de dierenarts tijdens het illustreren verliefd op elkaar waren geworden! Onbewust had Milja ze zo getekend dat ze heel verliefd leken. En dat gebeurde dan ook: ik ben meteen gaan schrijven en voor ik het wist had ik een nieuw verhaal af, een verhaal met de titel ‘De boer en de dierenarts’.

  Nu mag ik vol trots daarvan de cover laten zien! Het is het tweede boek van mij en Milja, een prentenboek met het thema verliefd zijn:
  Alles gaat mis op de boerderij. De boer zoekt eieren bij de varkens, wil de koe scheren en probeert de kip te melken. De dieren maken zich zorgen. De boer is er niet met zijn hoofd bij. Hij is verliefd op de dierenarts! Maar dat durft hij niet goed te zeggen, hij is te verlegen. Gelukkig hebben de dieren een plan…

  Voor de rest van het boek moet je nog heel even geduld hebben, maar op zondagavond 18 februari zal ik het boek voorlezen tijdens de boekpresentatie in de OBA. Kom je ook? Alvast een kleine spoiler van het boek: Milja maakte weer prachtige illustraties!

   

 • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven