Pim Lammers
  • De Kindernacht van de Poëzie

    2019-09-11

    Na het succes van de eerste twee edities vindt de Kindernacht dit jaar alweer voor de derde keer plaats, op zaterdag 28 september 2019. De Kindernacht is in TivoliVredenburg op de middag voorafgaand aan  de ‘grote’ Nacht. Samen met hun ouders, familie, vriendjes en vriendinnetjes kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar komen luisteren naar gedichten en rijmpjes rond het thema van 2019: reis mee.

    Ik ben ontzettend vereerd dat ik dit jaar gevraagd ben voor de Kindernacht. Samen met onder andere Joke van Leeuwen en Kees Spiering zal ik deze middag gedichten voordragen. Ik heb er natuurlijk ontzettend veel zin in, al ben ik ook een beetje zenuwachtig: voor de allereerste keer draag ik mijn kinderpoëzie voor en dan sta ik ook nog eens op het podium met zulke grote namen!

    Klik hier voor meer informatie. 

  • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven