Pim Lammers
 • Elke week Kinderboekenweek!

  2018-10-16

  Helaas is de Kinderboekenweek alweer even afgelopen. Maar ik mag gelukkig terugkijken op een ontzettend mooie week vol bijzondere ontmoetingen, inspirerende klassenbezoeken en andere leuke voorleessessies. De dagen waren dan ook gevuld met blije kinderen en prachtige verhalen. Eigenlijk zou elke week Kinderboekenweek moeten zijn!

  Ook in de andere weken is (voor-)lezen natuurlijk erg belangrijk. Gelukkig mag ik dan ook de rest van het jaar scholen, bibliotheken en andere plekken bezoeken om kinderen het plezier van boeken bij te brengen. Zo mag ik vandaag naar het AZC in Drachten om daar aan de kinderen voor te lezen.

  Wil je mij ook uitnodigen voor een klassenbezoek of andere voorleessessie? Ik ben het hele jaar door te boeken via De Schrijverscentrale of stuur een mail naar pimlammers@gmail.com.

   

 • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven