Pim Lammers
 • Broer te ruil!

  Jo Simmons & Nathan Reed

  Jelle wordt he-le-maal gek van zijn oudere broer Ted. Wanneer hij een advertentie ziet om zijn broer te ruilen op het internet, twijfelt hij geen moment. Met één klik op de knop van de BroerZusRuil-website ontvangt Jelle de volgende dag nog een nieuwe broer. Maar die broer blijkt heel anders te zijn dan gedacht. Als het volledig uit de hand loopt, moet Jelle weer een nieuwe broer aanvragen. Maar bij elke broer die ze hem sturen, gaat alles helemaal mis. Zal Jelle ooit de perfecte broer vinden?

  Billy Bones
  ISBN: 9789030504344
  Leeftijd: 8+
  Klik hier om het boek te bestellen.

   

 • Mestzilla

  James Foley

  Soesja Tinker, ’s werelds eerste uitvinder onder twaalf jaar, heeft een geweldige vergroot-machine gebouwd. Maar dan vergroot Soesja per ongeluk een mestkever tot gigantische proporties. En heeft ze plots een monsterlijk groot probleem … Kunnen Soesja en haar vrienden ervoor zorgen dat de stad niet verpletterd wordt onder een gigantische hoop stront?

  De Eenhoorn
  ISBN: 9789462913639
  Leeftijd: 6-9
  Klik hier om het boek te bestellen.

 • Vogeltje en Bo

  David Bedford & Mandy Stanley

  TOETTOET! De boekenboot komt langs en Bo, de vrolijke panda, kan niet wachten om zijn lievelingsboek te gaan lezen. Maar…waar is het boek? Iemand anders heeft het al geleend!µ Een levendig prentenboek voor de jongste kinderen. Over vriendschap en samen delen, met de twee vrolijke vrienden Vogeltje en Bo.

  Uitgeverij: C. De Vries-Brouwers
  ISBN: 9789053416594
  Leeftijd: 0-5
  Klik hier om te bestellen.

 • Ziggy en het maanlicht

  Kristyna Litten

  ‘WOE WOE!’ Vogel is haar gestreepte kuiken kwijt! Ziggy gaat haar helpen zoeken, maar dat is nog helemaal niet zo makkelijk. Ze zien overal gestreepte bloemen, veren en haren. Hoe moeten ze het kleine kuikentje nu vinden? En komen ze wel op tijd voor het Maanlichttheater?

  Uitgeverij: C. De Vries-Brouwers
  ISBN: 9789053416587
  Leeftijd: 0-5
  Klik hier om te bestellen.

 • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven