Pim Lammers
  • Nieuw boek bij Uitgeverij Querido

    2018-11-29

    Begin volgend jaar verschijnt mijn nieuwste boek, een voor mij héél bijzonder boek. Het is namelijk mijn allereerste bij Uitgeverij Querido! Dit jaar mocht ik een contract bij ze tekenen, waar ik natuurlijk ontzettend blij mee ben. En alsof dat nog niet genoeg was, stelden ze als illustrator de geweldige Marije Tolman voor!

    Marije ging meteen aan de slag met de illustraties en al vrij snel stond er een kleine koe op papier. Dus nu mag ik jullie eindelijk voorstellen aan de lieve en dappere Eefje, hoofdpersoon van mijn nieuwste boek ‘Er was eens een koe’!

    Eefje houdt van sprookjes, ze kent ze dan ook allemaal. Maar geen enkel sprookje gaat over een koe! Dat vindt ze heel jammer: ze wil zó graag een verhaal over zichzelf horen. Dus Eefje moet op zoek naar haar eigen sprookje…

  • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven