Pim Lammers
 • Nog even wachten…

  2018-02-07

  Het is vandaag woensdag 7 februari. De dag dat ‘De boer en de dierenarts’ in de winkels zou liggen. Zou liggen. Want helaas ligt hij er niet. Er is iets misgegaan bij de drukkerij en daardoor kan het boek nog niet verschijnen.

  Vandaag dus geen oproep om naar de winkels te rennen en ook geen vrolijke selfie van mij, Milja en het boek. Wij moeten nog even geduld hebben, nog even wachten. Het boek wordt uitgesteld en zal pas op 22 februari officieel verschijnen.

  Nu denk je vast: en de boekpresentatie dan?! De boekpresentatie op 18 februari in de OBA gaat gewoon door en het boek zal er ook zijn! Sterker nog, het boek zal er als ‘speciale uitgave’ te verkrijgen zijn. Er is vanuit de uitgeverij namelijk een spoedopdracht gedaan, waardoor je deze eerste exemplaren toch een beetje kunt zien als een soort ‘limited edition’. Nóg een goede reden om naar de boekpresentatie te komen!

  Verder wil ik dit bericht over de vertraging aangrijpen om alvast deze prachtige illustratie van Milja met jullie te delen (klik op de afbeelding om hem in het groot te bekijken):

 • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven