Pim Lammers
 • Op zoek naar spanning in Berlijn

  2020-03-10

  Afgelopen weekend verscheen op Winq.nl één van mijn meest persoonlijke reportages ooit: ‘Op zoek naar spanning in Berlijn’. In het stuk beschrijf ik hoe mijn vriend en ik tijdens een weekendje in Berlijn op zoek gaan naar spanning met anderen:

  “We hebben al bijna zeven jaar een relatie – iemand maakte laatst de grap dat dat in homojaren toch zeker 25 jaar is. Gelukkig hebben we het nog altijd heel fijn samen: onze goede gesprekken duren soms tot diep in de nacht, we lachen veel en vrijwel elke avond liggen we in elkaar verstrengeld op de bank Netflix te kijken. Ik geef toe dat ik soms wel wat vaker zou willen vrijen, maar in een goede week zitten we in ieder geval boven het heterogemiddelde.

  Op onze huishoudelijke ruzietjes na, zit alles gewoon goed. En toch gaan we nu naar Berlijn om ‘spanning’ op te zoeken. Gaan we in een seksclub kijken naar neukende mannen, een trio hebben of doen we partnerruil met een ander stel? Bezoeken we een gaysauna? Dompelen we onszelf onder in wilde orgies? Of zoenen we alleen met een paar jongens op de dansvloer?”

  Klik hier om het hele artikel te lezen.

 • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven