Pim Lammers
 • Vandaag verschenen: ‘Hoe beroof je een bank?’

  2020-03-31

  Hieronder een trotse selfie van mij met mijn nieuwste boek – Hoe beroof je een bank? (met prachtige illustraties van Loes Riphagen). Het verhaal gaat over drie vrienden die de zwartvoetbunzing willen redden en daarom besluiten om de bank te beroven.  Maar is dat wel zo’n goed idee?

  Het is mijn allereerste boek bij Querido en ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar alle reacties. Het is een beetje gek dat ik het nu niet kan vieren met een boekpresentatie en dat ik het ook niet kan voorlezen tijdens schoolbezoeken. Gelukkig is de (online) boekhandel nog gewoon open!

  Lees hier meer over het boek.
  Klik hier om het boek te bestellen of bestel het (online) bij je lokale boekhandel.

 • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven