Pim Lammers
 • Robin Hood: Plunderen, paintballen en losgeslagen zebra’s

  Robert Muchamore

  Een nieuw bloedstollend avontuur in Locksley!
  De beruchte crimineel Guy Gisborne heeft een prijs van £ 100.000 op het hoofd van Robin Hood gezet. Terwijl iedereen zijn best doet om Robin van het gevaar weg te houden, is de jonge rebel vastberaden terug te vechten. Hij bedenkt een riskante overval, een plan om computers te hacken in Kasteel Sherwood en een gewaagde bestorming met paintballgeweren en rookbommen.

  Vanaf 11 jaar
  Uitgeverij: Billy Bones

  ISBN: 9789463850308
  Klik hier om het boek te bestellen.

 • Gekke goden en de reis naar de onderwereld

  David Slavin & Adam J.B. Lane

  Gekke goden en de reis naar de onderwereld is het tweede deel van de graphic novel-serie van David Slavin en Adam J.B. Lane. Dit keer beleven Kakdonis en zijn onhandige vrienden een knettergek avontuur in de onderwereld. Eerder verscheen Gekke goden van de Olympus. Soms lijkt het alsof Kakdonis niets goed kan doen. En al helemaal niet in vergelijking met zijn perfecte tweelingbroer, Adonis. Maar deze keer heeft Kakdonis het écht verpest: hij heeft per ongeluk zijn vader Zeus, koning van de goden, in een baby veranderd. Samen met zijn vrienden Insomnia, Gassus en Ieniemieniemus reist Kakdonis naar de onderwereld om de vloek terug te draaien. Onderweg krijgt hij te maken met allerlei problemen. Maar het grootste probleem is misschien wel zijn eigen onzekerheid – en de afschuwelijke windjes van Gassus!

  Vanaf 8 jaar
  Serie: Gekke Goden
  Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
  ISBN: 9789024590889
  Klik hier om het boek te bestellen.

 • Mijn superslimme ik

  Jo Simmons & Nathan Reed

  Cornelis doet mee aan Junior Mega Brein, een populaire kennisquiz voor geniale wonderkinderen. Hij is vastbesloten te winnen, alleen is er één klein probleem: hij is helemaal geen geniaal wonderkind. Gelukkig is zijn zus Minerva superslim en heeft zij al talloze kenniscompetities gewonnen. Cornelis hoeft dus alleen maar haar brein te stelen. Hoe moeilijk kan dat nou zijn?

  Een vrolijk verhaal vol hilarische uitvindingen van de auteur van het supergrappige Broer te ruil!

  Vanaf 8 jaar
  Uitgeverij: Billy Bones

  ISBN: 9789463850346
  Klik hier om het boek te bestellen.

 • Robin Hood: Kraken, kapen en vlammende pijlen

  Robert Muchamore

  Na sluiting van de autofabrieken is het welvarende Locksley veranderd in een vervallen, armoedige stad. De beruchte crimineel Guy Gisborne is aan de macht en heeft zelfs de politie onder de duim. Wanneer de vader van Robin tegen de corruptie in opstand komt, wordt hij beschuldigd van diefstal en gevangengenomen.

  Robin vlucht samen met zijn broer naar het gevaarlijke Sherwoodbos. Daar moeten ze overleven tussen wilde dieren, struikrovers en andere criminele bendes. Maar Robin is veel meer van plan dan alleen overleven: hij besluit het op te nemen tegen Gisborne en het corrupte regime van sheriff Marjorie.

  Het leven in Locksley zal nooit meer hetzelfde zijn.

  Vanaf 11 jaar
  Uitgeverij: Billy Bones

  ISBN: 9789463850308
  Klik hier om het boek te bestellen.

 • Sam Wu is NIET bang voor spoken

  Katie & Kevin Tsang

  Ik ben Sam Wu en ik ben absoluut, honderd procent zeker weten NIET bang voor spoken. Maar toen Ronald Floris Zinkerman de Derde mij een angsthaas begon te noemen, wist ik dat ik mezelf moest bewijzen. Dit was het plan:
  1. Een angstaanjagend en dodelijk huisdier nemen.
  2. De Spokenkoning voor eens en altijd verslaan.

  Zal het Sam lukken om de pestkop van de school te bewijzen dat hij een onverschrokken ruimteavonturier is?

  Vanaf 8 jaar
  Uitgeverij: Billy Bones

  ISBN: 9789463850223
  Klik hier om het boek te bestellen.

 • Mijn verjaardag gaat niet door!

  Jo Simmons & Nathan Reed

  Tom kan niet wachten tot hij jarig is. Dit jaar is het zijn Geluksverjaardag, dus het zal een onvergetelijke dag worden! Maar na een paar ongelukjes – zo wordt de chihuahua van zijn oma geplet door een varken dat van het dak valt – besluiten zijn ouders dat zijn verjaardag niet doorgaat. Dat kan Tom niet laten gebeuren! Hij zet alles op alles om zijn verjaardag tóch door te laten gaan. Zal het hem lukken?

  Vanaf 8 jaar
  Uitgeverij: Billy Bones
  ISBN: 9789463850100
  Klik hier om het boek te bestellen.

 • Broer te ruil!

  Jo Simmons & Nathan Reed

  Jelle wordt he-le-maal gek van zijn oudere broer Ted. Wanneer hij een advertentie ziet om zijn broer te ruilen op het internet, twijfelt hij geen moment. Met één klik op de knop van de BroerZusRuil-website ontvangt Jelle de volgende dag nog een nieuwe broer. Maar die broer blijkt heel anders te zijn dan gedacht. Als het volledig uit de hand loopt, moet Jelle weer een nieuwe broer aanvragen. Maar bij elke broer die ze hem sturen, gaat alles helemaal mis. Zal Jelle ooit de perfecte broer vinden?

  Vanaf 8 jaar
  Uitgeverij: Billy Bones

  ISBN: 9789030504344
  Klik hier om het boek te bestellen.

   

 • Mestzilla

  James Foley

  Soesja Tinker, ’s werelds eerste uitvinder onder twaalf jaar, heeft een geweldige vergroot-machine gebouwd. Maar dan vergroot Soesja per ongeluk een mestkever tot gigantische proporties. En heeft ze plots een monsterlijk groot probleem … Kunnen Soesja en haar vrienden ervoor zorgen dat de stad niet verpletterd wordt onder een gigantische hoop stront?

  Vanaf 6 jaar
  Uitgeverij: De Eenhoorn

  ISBN: 9789462913639
  Klik hier om het boek te bestellen.

 • Vogeltje en Bo

  David Bedford & Mandy Stanley

  TOETTOET! De boekenboot komt langs en Bo, de vrolijke panda, kan niet wachten om zijn lievelingsboek te gaan lezen. Maar…waar is het boek? Iemand anders heeft het al geleend!µ Een levendig prentenboek voor de jongste kinderen. Over vriendschap en samen delen, met de twee vrolijke vrienden Vogeltje en Bo.

  Vanaf 4 jaar
  Uitgeverij: C. De Vries-Brouwers

  ISBN: 9789053416594
  Klik hier om te bestellen.

 • Ziggy en het maanlicht

  Kristyna Litten

  ‘WOE WOE!’ Vogel is haar gestreepte kuiken kwijt! Ziggy gaat haar helpen zoeken, maar dat is nog helemaal niet zo makkelijk. Ze zien overal gestreepte bloemen, veren en haren. Hoe moeten ze het kleine kuikentje nu vinden? En komen ze wel op tijd voor het Maanlichttheater?

  Vanaf 4 jaar
  Uitgeverij: C. De Vries-Brouwers
  ISBN: 9789053416587
  Klik hier om te bestellen.

 • Ontwerp en uitwerking door: August van de Ven